Neem contact met ons op

Wij hopen dat je tevreden bent met het winkel bij So My Vintage. Heb je vragen, check dan of je antwoord hiertussen staat. Is dit niet het geval of heb je een specifieke vraag of opmerking? Mail ons dan naar klantsupport@somyvintage.nl
Wij komen hier dan spoedig bij je op terug.

Question Wat voor kleding verkopen jullie?
AnswerWij verkopen de betere kwaliteit net-niet-nieuwe (merk)kleding voor het hele gezin: van positie- en babykleding tot kleding voor kinderen, dames en heren.
Daarnaast verkopen we schoenen, tassen en accessoires.
We kunnen alleen schone artikelen aannemen die in perfecte staat zijn.
Onze kleding is dus altijd vrij van vlekken en slijtageplekken. Natuurlijk, het is en blijft tweedehands kleding, maar kijk er echt kritisch             naar en bedenk of je het item zelf zou kopen voor jou of je gezinslid.
Question Kan ik mijn kleding aan jullie verkopen
AnswerWij hebben een mooi concept waarbij wij met liefde jouw pre-loved items verkopen. Lever je kleding bij ons in, wij selecteren de items die in de winkel komen. Worden jouw kledingstukken verkocht dan ontvang je 30% van de opbrengst. Wij kopen de kleding niet op voorhand in.
Kijk voor meer informatie bij onze verkoopvoorwaarden.
Question Kan ik ook nieuwe kleding inleveren?
AnswerJa, je kunt ook nieuwe kleding ter verkoop inbrengen.
Voor het aanbieden van een grote partij (outlet) kleding kun je contact met ons opnemen: 06-86219146
Question Hoe moet ik de kleding inleveren?
AnswerVerpak het netjes opgevouwen in een stevige tas/shopper.
Vermeld je naam en evt. klantnummer op de tas, of wij kunnen dat ter plekke voor je doen in de winkel.

Let er echt op dat de kleding er netjes uitziet. Kleding die vaal is, vlekken en/of gaatjes heeft, erg gekreukeld is hangen wij niet in. Wij behouden ons het recht voor om deze kleding rechtstreeks te doneren aan een van onze projecten.

Question Mag ik mijn gekochte kleding retourneren?
AnswerHet kan gebeuren dat je niet tevreden bent over jouw pre-loved kledingstuk. Jammer, maar dat kan gebeuren. Gekochte kleding mag binnen een week worden geretourneerd, mits deze voorzien is van het aangehechte prijskaartje. Je kunt dan iets anders uitzoeken of wij geven je een tegoedbon voor het aankoopbedrag.
Question Ik ben ondernemer en ik wil graag mijn producten verkopen via So My Vintage, kan dit?
AnswerIn onze winkel verhuren wij planken aan ondernemers die mooie producten verkopen en die graag onder de aandacht willen brengen van onze So My Vintage klanten. Maak jij sieraden, tassen, omslagdoeken of een ander mooi product, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via info@somyvintage.nl
Question Wat gebeurd met mijn ingeleverde kleding welke niet verkocht is?
AnswerHet is jammer als jouw kledingstuk niet verkocht wordt, maar gelukkig kunnen we er op een andere manier mensen blij mee maken. Jouw kleding wordt dan gedoneerd aan Stichting Oost Europa Boskoop (SOEB).
Daarnaast ondersteunen we Care For Family, Waddinxveen.
Question Wie is er verantwoordelijk voor de kleding?
AnswerWij besteden de grootste zorg aan presentatie, verkoop en veiligheid van alle artikelen. Inbrengen is echter op eigen risico. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde artikelen kunnen door ons niet worden vergoed.
Question Hoe worden de prijzen bepaald?
AnswerSo My Vintage bepaalt de prijzen van de producten.
We houden daarbij rekening met de nieuwprijs, huidige trends en conditie van het item. Inmiddels hebben wij wel geleerd dat artikelen die te duur geprijsd worden niet zullen verkopen, het blijft tenslotte tweedehands. Overleg hier over is natuurlijk altijd mogelijk!
Question Zoek jullie kleding gelijk uit?
AnswerNee, je kleding wordt zo snel mogelijk (afhankelijk van het seizoen waar de kleding voor is) door ons bekeken. De geschikte items worden vervolgens geprijsd en ingehangen in de winkel/webshop.
Question Welke kleding is niet geschikt voor de verkoop?
AnswerArtikelen zoals lingerie, pyjama’s, sokken, maillots en dergelijke verkopen we niet in de winkel, dit doneren wij direct aan onze projecten.
Question Welke merken kan ik inbrengen?
AnswerIn principe hangen wij alleen de betere merken in, maar artikelen van WE, Only, H&M of Bershka kunnen soms ook goed verkocht worden (ligt echt aan de conditie van de kleding).

Onderstaande merken mag je inbrengen, maar dit doneren wij rechtstreeks aan een van onze goede doelen. We bieden het niet aan ter verkoop in de winkel:
Zeeman, Wibra, Bristol, Scapino, Vogele, Miss Etam, Promiss, C&A, Hema, Aldi, Lidl, Kruidvat & Primark.

Question Hoe lang blijft mijn tegoed staan?
AnswerAls een item is verkocht blijft het percentage dat je tegoed hebt hiervoor een jaar staan.
Kom dus regelmatig even in de winkel, of stuur een mail naar verkoop@somyvintage.nl
Question Ik heb nog mooie merkkleding met een beschadiging, kan ik dat inleveren?
AnswerJa absoluut! Van mooie kwaliteit merkkleding maken wij nieuwe accessoires! Je krijgt doneert de beschadigde kleding aan So My Vintage, zodat je het niet weg hoeft te gooien. Je krijgt bouwt hier geen tegoed voor op.