Je Kleding is geld waard!
Herken je dat? Je kledingkast hangt vol met kleding, waarvan je de helft niet eens meer draagt! Die paar net nieuwe schoenen die staat te “verstoffen” omdat ze toch niet zo lekker zitten. Je outfit dit simpelweg niet meer bij jouw stijl past? Om nog maar niet te spreken over de groeispurt die de kinderen hebben gemaakt, waardoor hun prachtige kleding nog zo goed als nieuw is.

Ga je het echt zelf verkopen? Of wil jij het liever uit handen geven.

Bij So My Vintage is jouw kleding geld waard. Daarnaast zijn wij super blij met jou omdat je ook nog eens deelneemt aan duurzaamheid en diverse goede doelen ondersteund.

Spelregels:
Stap 1 – Sorteer jouw (gewassen) items op merkkleding / goede doel en vouw het op (bij voorkeur) in een bigshopper.
Stap 2 – Een afspraak van te voren wordt gewaardeerd maar is geen vereiste. Check onze openingstijden om te kijken wanneer je de kleding kan langbrengen.
Stap 3 – Ben je nieuw dan krijg je een eigen klantnummer. Heb jij al een klantnummer, dan zullen wij jou ingebracht kleding aannemen. Gelijk kijken wat je openstaan tegoed is? Ook dit kan in de winkel ter plekken.
Stap 4 – Wij labelen en prijzen alle kleding en hangen dit in of plaatsen het op de webshop
Stap 5 – Van jouw verkochte items ontvang je 30% van de omzet, dit is een jaar geldig.

Onze algemene voorwaarden zijn hiervan op toepassing.
Wij vragen om kleding met vlekken die er niet uitgaan of gaten niet in te brengen!

Goede doelen
Wist je dat er in Nederland al meer dan 584.000 huishoudens in armoede leven? Dan hebben we het nog niet eens gehad over de mensen in het buitenland.

Met het inbrengen van jouw kleding geef je niet alleen je kleding een tweede kans, maar geef je ook de minder beelden een kans. Een kans om ook mooie, warme en net-niet-nieuwe kleding te kunnen dragen.

So My Vintage heeft haar eigen goede doel – So My Family.
Speciale verkoopdagen na elke uitverkoop, waarin mensen uit de minima kunnen winkelen bij So My Vintage tegen minimLW bedragen. Zelfs hiervan ontvang jij alsnog je 30% en help je deze mensen enorm.

Als een item minimaal 3 maanden in de winkel heeft gehangen en het na de uitverkoop of bij een So My Family dag niet is verkocht, doneren wij de kleding naar diverse goede doelen. Vervolgens hangen wij de nieuwe collectie in.

Wij doneren aan:

Zelf een goed doel aandragen? Mail ons via info@somyvintage.nl en vraag naar de mogelijkheden